Impresszum

Kedves látogató! Az easunpower.hu weboldal és az „Easun Power Magyarország” mint facebook oldal és az Easun Power Felhasználók Forgalmazók és Telepítők facebook csoport célja, hogy a gyártó termékeit országunkban összefogva mint Magyarországi Importőr és nagykereskedő, országunkat lefedő kereskedői hálózatot hozzunk létre, kiegészítve központi szervizzel.

Ahol első sorban közvetlenül a gyártótól vásárolva az eszközöket értékesítsük központilag nagykereskedelmi áron viszont eladókon keresztül, és szerződött partnereken keresztül. A szerződőt telepítőkön/szerelőkön keresztül biztosítani az eszközök szakszerű telepítést, biztosítani a felmerülő garanciális ügyek intézését, biztosítani az eszközök szervizelését. Összegezve mindent amit jelenleg úgy látjuk hogy nem megoldott ennél a márkánál országunkban.

Célunk minél szélesebb körben az értékesítéséhez szükséges és alap hátteret biztosítani. Úgy gondoljuk szükséges megoldani azokat az alapvető hiányosságokat a piacon, hogy egy termék vásárlásával a vásárló kapjon számlát, kapjon garanciát, és még sorolhatnám sokáig a listát. Alap elvárásnak és célnak gondoljuk országunkban megtalálható működő magyar céggel, magyar érvényes adószámmal, magyar bankszámlával, törvényes számlával, érvényesíthető garanciával, szervizháttérrel, forintban fizetendő árakkal lehet hosszútávon ezt megvalósítani.

Érdeklődök visszajelzései alapján, rengetegen vásároltak volna eddig ebből a termékből, de nem merték megvásárolni eddig a felsorolt hiányosságok miatt. Érdeklődők alatt értjük a magánembereket és a cégeket is. Bízunk benne hogy erre mi megoldást tudunk nyújtani a jövőben.

Üdvözlettel: Easun Power Magyarország Kft. 1211. Bp. Duna-lejáró utca 5-9. Iroda: Színesfém utca 15. adószámunk: 32455784-2-43 Telefon : +3630-860-7190 Email: info@easunpower.hu Webáruházunkat itt éred el.

You may also like these

No Related Post

X
Verified by MonsterInsights