LED kijelzővel 3000W DC 12V-ról AC 230V-ra

(2 vásárlói értékelés)

39,710Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Compare

3000W inverter tiszta szinuszos DC 12V-ról AC 220V-ra LED kijelzővel. Napelem rendszerekhez, vagy autóba egyaránt.

Bemeneti feszültség tartomány: DC 12V Teljesítmény: 3000W Kimeneti feszültség: AC 220V±10% Kimeneti frekvencia: 50HZ Kimeneti hullámforma: Tiszta szinuszos hullám – Túlmelegedés elleni védelem, – Konverziós hatásfok: 93%, – Kettős hűtőventilátor az inverter élettartamának meghosszabbítása érdekében, – Alumínium-magnézium ötvözet héj, könnyű, jó hővezető képesség, gyorsan csökkentheti az alkatrészek hőmérsékletét, a hosszú munkaidőt biztosít, – Segítségével használhat elektromos berendezéseket, beleértve a TV-t / LED-lámpákat / LCD-kijelzőket, különösen az induktív terhelésű készülékeket, például hűtőszekrényeket, fagyasztókat, indukciós tűzhelyeket, – Nyolc bites intelligens védelem: túlterhelés elleni védelem, nagyfeszültségű védelem, alacsony feszültség elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, fordított csatlakozás elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, túláramvédelem, biztosítási védelem, – Az intelligens hőmérséklet-szabályozó ventilátor csendesebbé teszi az invertert. Ha a hőmérséklet ≤45 ℃, a ventilátor leáll, – Hangjelzés,  amint az inverter bármilyen védelme aktiválódik, az inverter azonnal lekapcsolja az áramellátást, a terhelés védelmi módba lép, és hangjelzéssel figyelmeztet, – Könnyű beállítás, telepítés és karbantartás, – akkumulátor feszültség: 12V

Garanciára vonatkozó információ:

Minden EASUN eszközre csere garanciát adunk! Mit jelent ez pontosan? Vagy alkatrész cserét vagy teljes készülék cserét a garanciális időszak alatt. A garancia időtartama erre a készülékre: 1 év

Számlázásra vonatkozó információ:

Minden vásárláshoz magyar áfás számlát állítunk ki egységesen, akár cég, akár magánember a vevő.

A számla egyúttal a garanciajegy is, amin rajta van a megvásárolt eszköz/készülék sorozatszáma is.

Pályázatokban, támogatásokban, lakástakarék pénztárakban elszámolható/érvényesíthető a mi általunk kiállított áfás számla.

Magyarországi Importőrtől vásárolsz közvetlenül, biztos lehetsz benne hogy eredeti EASUN terméket/eszközt vásárolsz.

Leírás

A csomag tartalma:
1 x Inverter
1 x utazó kábel
1 x Autós töltő kábel
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hűtőventilátor kis zajt bocsát ki az egység működtetése közben.

12V inverter – 3000W inverter

A 12V inverter, autós inverter lehetővé teszi, hogy 12V-os áramforrás használatával működtesse 230V feszültséget igénylő berendezéseit.

Ez a kiváló eszköz lehetővé teszi, hogy az Ön kedvenc 230V feszültséget igénylő berendezéseit könnyedén és biztonságosan használhassa 12V-os áramforrásról.

Az inverter rendelkezik néhány kiemelkedő tulajdonsággal, melyek révén remek társává válik utazásai során vagy akár a kempingezésnél. Az átalakító aljzat már tartozék a termékhez, így ön könnyedén csatlakoztathatja az eszközét. A tiszta sinus hullám kimenet pedig garantálja, hogy a berendezése sima és stabil áramot kapjon, így megelőzve az esetleges meghibásodásokat és károkat.

A 12V inverterünk kiemelkedő teljesítményt nyújt. Csúcsteljesítménye eléri a 3000W-ot, így nagyobb energiaigényű készülékeket is könnyedén használhat. Tartósan leadott teljesítménye pedig 1500W, ami akkor is stabil és folyamatos áramellátást biztosít, ha hosszabb ideig terhelés alatt van az inverter. Így ön nyugodt szívvel használhatja például a kisebb hűtőszekrényét vagy a mikrohullámú sütőjét is.

Az inverterünk bemeneti feszültsége 12V, így könnyedén használható az autójával vagy más 12V-os energiaforrással. A kimeneti feszültsége pedig 230V/50Hz, így minden otthoni berendezését használhatja, mintha otthon lenne.

Fontos számunkra a biztonság, ezért ez az inverter túlfeszültség védelemmel rendelkezik. Emiatt, ha hirtelen feszültségnövekedés vagy egyéb probléma merül fel, az inverter automatikusan kikapcsol, így megvédve mind a berendezést, mind pedig Önt az esetleges károktól.

Az inverter kompakt méretei (35x22x14 cm) lehetővé teszik, hogy könnyedén elhelyezze az autójában vagy más helyeken. Emellett a könnyű anyaghasználatnak köszönhetően mindössze 2,5 kg súlyú, így könnyedén magával viheti bárhova.

Az 12V inverte megbízható, hatékony és praktikus eszköz az autós használathoz. Vásárlásával egy kiváló minőségű és megbízható eszközt szerez be, mely hosszú távon is megállja a helyét, és biztosítja Önnek a kényelmes és biztonságos használatot.


Specifikáció:

 • A termékhez átalakító aljzatra nincs szükség, univerzális EU „dugaljal” szerelt. Normál „dugvilla” fogadására is alkalmas.
 • Tiszta sinus hullám kimenet
 • Csúcsteljesítmény: 3000W
 • Tartósan leadott teljesítmény: 1500W (folyamatosan történő nagy terhelés esetén)
 • Kimeneti feszültség: 230V/50Hz
 • Bemeneti feszültség: 12V
 • Túlfeszültség védelem
 • Méret: 35x22x14 cm
 • Tömeg: 2,5kg

LED kijelzővel 3000W DC 12V-ról AC 230V-ra termékről 2 értékelés

 1. Lovász A

  Volt már hasonlóm de ez nagyobb, kocsiba tökéletes egy hőlégfúvót hajtok meg zsugorcsövet melegítek vele

 2. Kertész Csaba

  Megérkezett

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük