Lifepo4 Powerwall 25,6V 200Ah 5KWh

Compare

EASUN Magyarország 200AH PowerWall kimondottan a 24V-os inverterekhez. 25.6.V 200AH LiFePO4 Akkumulátor – Egy innovatív és hatékony akkumulátor napelemes rendszerekhez. Tiszta szinuszhullámú kimenet, ~60A töltőáram az akkumulátorba.

Erre a termékre előrendelést már felveszünk!

(2024. február 28. -án kerül gyártásba az új széria ami már 24V 200Ah Powerwall – kimondottan a 24V -os inverterekhez, ezt a terméket az Easun Power Magyarország Kft. – kérésére gyártja az Easun)

 

Garanciára vonatkozó információ:

Minden EASUN eszközre csere garanciát adunk! Mit jelent ez pontosan? Vagy alkatrész cserét vagy teljes készülék cserét a garanciális időszak alatt. A garancia időtartama erre a készülékre: 3 év

Számlázásra vonatkozó információ:

Minden vásárláshoz magyar áfás számlát állítunk ki egységesen, akár cég, akár magánember a vevő.

A számla egyúttal a garanciajegy is, amin rajta van a megvásárolt eszköz/készülék sorozatszáma is.

Pályázatokban, támogatásokban, lakástakarék pénztárakban elszámolható/érvényesíthető a mi általunk kiállított áfás számla.

Magyarországi Importőrtől vásárolsz közvetlenül, biztos lehetsz benne hogy eredeti EASUN terméket/eszközt vásárolsz.

 

Leírás

Lítium-vasfoszfát LiFePO4 akkumulátorok

A Lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátor a lítium akkumulátorok egyik csúcsmodellje, várható élettartama 10 év. Számtalan előnnyel rendelkezik a zárt savas ólom akkumulátorral szemben. Az egyik a hosszú ciklus szám, mivel a kapacitásának 80%-át még a 2000. ciklus után is megőrzi! A teljes ciklusszám felhasználási módtól és kisütési mélységtől függően, akár 8000 ciklusig is terjedhet, ami egy jó minőségű ólom akkumulátor esetében is legfeljebb 600-800 ciklus. A másik nagy előnye, hogy a LiFePO4 akkumulátor súlya mindössze 40-41%-a az azonos kapacitású ólom akkumulátor vagy zselés ólom akkumulátor súlyának, emiatt könnyen mozgatható, még nagy kapacitású akkumulátor esetében is. További előnye, hogy a lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátor nagy árammal meríthető és akár egy-két óra alatt is újratölthető úgy, hogy az nem csökkenti a LiFePO4 akkumulátor várható élettartamát. Nem utolsó sorban az egyik legbiztonságosabb működésű akkumulátor. Működése során nincs gázfejlődés, a töltés és merítés során beépített elektronika felügyeli a teljes működési folyamatot. A lítium-vasfoszfát akkumulátorok teljesen gondozás mentesek. Elektromos hajókhoz, elektromos csónakmotorokhoz, lakóautók áramellátáshoz, napelemes rendszerekhez ideális megoldás.

Easun az alábbi gyártók invertereivel tesztelte az EASUN POWERWALLOKAT. Kompatibilis gyártók inverterei: Growatt, Deye, Goodwe, PowMr, Luxpower, SRNE.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lifepo4 Powerwall 25,6V 200Ah 5KWh” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük