Párhuzamosító kártya

(1 vásárlói értékelés)

21,600Ft

Compare

Easun Inverter Parallel-Kit (inverter párhuzamosító kártya). Szeretnéd az invertered teljesítményét növelni további plusz inverter üzembe állításával? Akár 1-2-3-4-5-6-7-8-9 inverterig? Az invertereknél 1fázisra vagy akár 3fázisra is használhatod ezt a párhuzamosító kártyát. Szinte tetszőlegesen több csoportba is rendezheted a készülékeket akár 3×3-as csoportba is.

Leírás

Ez a inverter párhuzamosító kártya szükséges Pl. az IGRID-SV-II-5KW vagy pl. az IGRID-SV-IV-5,6KW sorozatú inverterek 48V-os modelljei párhuzamos működéséhez. Egy párhuzamos rendszerben minden készülékhez egy párhuzamos kártya szükséges, így (pl.) ha 3* IGRID-SV-II-5KW vagy Pl. IGRID-SV-IV-5.6KW inverterrel rendelkezik és ezt szeretné párhuzamosan üzemeltetni, akkor 3 párhuzamos kártyára van szüksége. A párhuzamos kártyát az arra alkalmas párhuzamosítható inverterekhez alkalmas készülékekbe lehet beépíteni. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőtt leadja a rendelését. Köszönjük! Minden párhuzamos készlet tartalmaz egy párhuzamos kártyát, egy kommunikációs kábelt és egy „árammegosztó” kábelt. Párhuzamos rendszer beállítása előtt győződjön meg a következőkről: 1. Minden készüléknek ugyanaz a szoftververziója. (különben kompatibilitási hiba léphet fel)
2. Valójában minden készüléke „párhuzamos használatra alkalmas” (Ha nem biztos benne, vegye fel velünk a kapcsolatot a készülékek ellenőrzéséhez, hogy alkalmas e párhuzamos működésre)
3. Minden készülék között egyforma hosszú és egyforma keresztmetszetű kábelek használata szükséges. (győződjön meg arról hogy minden inverter között egyforma hosszúságú és egyforma keresztmetszetű kábeleket használ)
A csomag tartalma:
1 x párhuzamosító kártya
1 x kommunikációs kábel
1 x érzékelő „áram elosztó” kábel
1 x használati útmutató

Párhuzamosító kártya termékről 1 értékelés

  1. László

    Ez külső vagy belső kártya, mert nem egyértelmű?

    • EASUN POWER Magyarország

      Belső kártya

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük